Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedili hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda belli başlı standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

BİST ismi altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları silme BİST'e ait olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat Yangın Kapısı ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetkik geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin bütünü tatbikat ortamında kaydedildiği için gerçek hayatta aynı akıbetları vermeyebilir.

Report this wiki page